Science of Bakery Products / Libristo.pl
Science of Bakery Products

Kod: 04451117

Science of Bakery Products

Autor William P Edwards

Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads and standard loaves, the diversity of products is remarkable and the chemistry behind these processes is equally fascinating. The Sc ... więcej

176.41


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 9 - 13 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Science of Bakery Products

Za ten zakup dostaniesz 103 punkty

Opis

Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads and standard loaves, the diversity of products is remarkable and the chemistry behind these processes is equally fascinating. The Science of Bakery Products explains the science behind bread making and other baked goods. It looks at the chemistry of the ingredients, flour treatments, flour testing and baking machinery. Individual chapters focus on the science of breads, pastry, biscuits, wafers and cakes. The book concludes with a look at some experiments and methods and goes on to discuss some ideas for the future. The Science of Bakery Products is an interesting and easy to read book, aimed at anyone with an interest in everyday chemistry.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

176.41

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: