Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry / Libristo.pl
Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Kod: 01392017

Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Autor Sue Ghazala

This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-chill techniques that are, or soon to be, commercially used for the food industry. Written by a range of international experts, the ... więcej

1118.94


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Za ten zakup dostaniesz 654 punkty

Opis

This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-chill techniques that are, or soon to be, commercially used for the food industry. Written by a range of international experts, the book integrates all subjects relative to sous vide and cook-chill processing, allowing food industry personnel to assimilate quickly the essential principles behind each technique and their applications. It is an essential reference for food scientists and technologists in industry, research and teaching, especially food process engineers involved in product development, quality assurance, packaging and production.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1118.94

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: