Starving Amidst Too Much & Other IWW Writings on the Food Industry / Libristo.pl
Starving Amidst Too Much & Other IWW Writings on the Food Industry

Kod: 11567431

Starving Amidst Too Much & Other IWW Writings on the Food Industry

Autor T-Bone Slim, L. S. Chumley, Peter Rachleff

This is a book about the irrepressible conflict between the poorly paid workers who actually feed the world and the parasitical multi-billionaire corporate powers that make the rules and graba the profits. Reproduced here are rare ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Starving Amidst Too Much & Other IWW Writings on the Food Industry

Opis

This is a book about the irrepressible conflict between the poorly paid workers who actually feed the world and the parasitical multi-billionaire corporate powers that make the rules and graba the profits. Reproduced here are rare classic documents on the "food question" by four old-time members of the IWW. T-Bone Slim provides a detailed critique of the industry - chockful of penetrating insight and knckout black humor. Organizer L S Chumley portrays the horrid living and working conditions of hotel and restaurant workers circa 1918, stressing the need for workers' direct actoin. Wobbly troubadour Jim Semour, with his inspired saga of "The Dishwasher" reflects on the possibilities of a radically different diet. Jack Sheridan's fascinating 1959 survey of the role of food in ancient and modern civilization, especially in economic development, is also a crash-course in the materialist conception of history at its Wobbly soapboxer best. In his introduction, historian/activist Peter Rachleff traces the history of the food-workers' self-organization, and brings the book up to date with a look at current point-of-production struggles to break the haughty power of an ecocidal agribusiness and the union-busting fast-food chains. Plus a foreword by Carlos Cortez.

Szczegóły książki

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: