Stiffelio / Libristo.pl
Stiffelio

Kod: 13295439

Stiffelio

Autor Giuseppe Verdi, Kathleen Kuzmick Hansell

The critical edition of "Stiffelio" from which this score is derived was the first to reinstate significant portions of the opera that had been presumed lost for more than a century. It was used for the 1993 premiere of "Stiffelio ... więcej

326.27

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Stiffelio

Za ten zakup dostaniesz 191 punkty

Opis

The critical edition of "Stiffelio" from which this score is derived was the first to reinstate significant portions of the opera that had been presumed lost for more than a century. It was used for the 1993 premiere of "Stiffelio" at New York's Metropolitan Opera, the first time the opera was performed as Verdi wrote it. This piano-vocal score gives musicians and admirers of Verdi the chance to possess "Stiffelio" in authoritative form.

Szczegóły książki

326.27


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: