Kod: 04445700
A professional techniques book, this practical guide comprises case studies, lighting diagrams, styling advice and professional tips for success with all types of food photography whether in the studio or on location, without reso ... więcej
110.13 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 64 punkty
A professional techniques book, this practical guide comprises case studies, lighting diagrams, styling advice and professional tips for success with all types of food photography whether in the studio or on location, without resorting to commercial food styling tricks. This hard-working soup-to-nuts handbook arms the reader with a wealth of information on styling and photographing food looking fresh, hot, or cool, clearing model releases and liaising with agencies, and even achieving unobtrusive dining and cooking shots. The book is divided into four sections: the first section provides an overview of the basic types of food photography, trends and teams. The second section examines all the photography and lighting considerations including equipment, composition and best practices. The third section similarly discusses all the general stylistic considerations such as choosing backgrounds and props. The final section is categorized by shoot type and technique and is organized into a series of cases studies and photographer profiles.
Kategoria Książki po angielsku The arts Photography & photographs Photographic equipment & techniques
110.13 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )