Kod: 04426811
Sushi is food without equal. It is known both as an internationally-beloved delicacy and a Japanese treasure.§Edomae Sushi , the variety most commonly seen in the world today, features a delicious blend of raw fish, vinegar, and c ... więcej
92.71 zł
Zwykle: 120.94 zł
Oszczędzasz 28.23 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 54 punkty
Sushi is food without equal. It is known both as an internationally-beloved delicacy and a Japanese treasure.§Edomae Sushi , the variety most commonly seen in the world today, features a delicious blend of raw fish, vinegar, and cooked rice. In addition to these ingredients, harmony and balance are essential. Renowned sushi chef Kazuo Nagayama's own personal recipes are presented here with exquisitely photographed examples that provide a glimpse into the painstaking art that goes into making each piece that is sure to leave the reader salivating! Sushi is arranged by season reflecting the availability of the main ingredients and includes thoughtful descriptions and informational graphics.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
92.71 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )