Kod: 05016766
Features many dishes that go back to the early 18th century and even earlier. This book includes an introduction by contemporary food writer and broadcaster Hattie Ellis as well as a note by Catherine Mant, grandaughter of the aut ... więcej
134.62 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 79 punkty
Features many dishes that go back to the early 18th century and even earlier. This book includes an introduction by contemporary food writer and broadcaster Hattie Ellis as well as a note by Catherine Mant, grandaughter of the author and former Assistant Editor of "The Good Food Guide".
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc
134.62 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )