Tassajara Cooking / Libristo.pl
Tassajara Cooking

Kod: 11563236

Tassajara Cooking

Autor Edward Espe Brown, Zentatsu Baker-Roshi, Norval Delwyn Carlson

When it was first issued, "Tassajara Cooking " became an overnight classic. Ed Brown's recipes for cooking--for learning to appreciate all the steps involved in making a meal, from selecting the ingredients to serving the finished ... więcej

105.61

Zwykle: 106.70 zł

Oszczędzasz 1.08 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Tassajara Cooking

Za ten zakup dostaniesz 62 punkty

Opis

When it was first issued, "Tassajara Cooking " became an overnight classic. Ed Brown's recipes for cooking--for learning to appreciate all the steps involved in making a meal, from selecting the ingredients to serving the finished dish--struck a chord with people who care about food and nutrition. This groundbreaking book, in a completely redesigned format, is just as timely and relevant today, more than thirty years later. Brown discusses methods for working with vegetables, grains, beans, dairy products, and fruits; cooking techniques; and suggestions for planning good tasting, nutritious meals, from soups and salads to desserts. Generously seasoned with illustrations that detail every part of the cooking process, "Tassajara Cooking " is a comprehensive guide to inspired cooking, with joy.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

105.61

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: