Kod: 02440084
This book gives an introduction to the cuisines of Asia, plus a useful guide to equipment and utensils. The visual catalog includes essential information on every type of ingredient. There is guidance on how to choose the very bes ... więcej
116.47 zł
Zwykle: 116.50 zł
Oszczędzasz 0.03 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 68 punkty
This book gives an introduction to the cuisines of Asia, plus a useful guide to equipment and utensils. The visual catalog includes essential information on every type of ingredient. There is guidance on how to choose the very best ingredients, their culinary uses and storage, along with advice on special cooking and preparation techniques.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Intermediate technology
116.47 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )