Kod: 11034881
Great Cook: Essential Techniques and Inspired Flavors to Make Every Dish Better
Learn how to cook more than 100 classic, all-time favorite dishes-and learn how to cook them perfectly. This cooking course in a book will show you how to confidently turn out a pie with a flaky, tender crust, make homemade pasta, ... więcej
120.26 zł
Zwykle: 126.56 zł
Oszczędzasz 6.30 zł
Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka
Zobacz książki o podobnej tematyce
Bon podarunkowy: Radość gwarantowana
- Podaruj bon o dowolnej wartości, a my się zajmiemy resztą.
- Bon podarunkowy dotyczy całej naszej oferty.
- Możesz wydrukować elektroniczny bon z e-maila a następnie przekazać go obdarowanemu.
- Ważność bonu wynosi 12 miesięcy od daty wystawienia.
Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej
Więcej informacji o Great Cook: Essential Techniques and Inspired Flavors to Make Every Dish Better
Za ten zakup dostaniesz 70 punkty
Opis
Learn how to cook more than 100 classic, all-time favorite dishes-and learn how to cook them perfectly. This cooking course in a book will show you how to confidently turn out a pie with a flaky, tender crust, make homemade pasta, and master a wow-t
Szczegóły książki
- Pełny tytuł: Great Cook: Essential Techniques and Inspired Flavors to Make Every Dish Better
- Autor: James Briscione, Cooking Light
- Język: Angielski
- Oprawa: Twarda
- Liczba stron: 368
- EAN: 9780848739911
- ISBN: 0848739914
- ID: 11034881
- Wydawca: Oxmoor House, Incorporated
- Waga: 1462 g
- Wymiary: 211 × 262 × 32 mm
- Data wydania: 14. April 2015
Ulubione w innej kategorii
250 000
zadowolonych klientów
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.