Physical Nature of Bubble Expansion during Boiling / Libristo.pl
Physical Nature of Bubble Expansion during Boiling

Kod: 06829695

Physical Nature of Bubble Expansion during Boiling

Autor Anthony Robinson

Tremendously high heat removal rates are achieved by the bubbling activity during boiling on a heated solid surface. With nearly a century of scientific advancement, only recently have experimentalists, using micro-sensing technol ... więcej

402.25


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Physical Nature of Bubble Expansion during Boiling

Za ten zakup dostaniesz 235 punkty

Opis

Tremendously high heat removal rates are achieved by the bubbling activity during boiling on a heated solid surface. With nearly a century of scientific advancement, only recently have experimentalists, using micro-sensing technology, uncovered the reasons why this is so. Even still, advancement is sluggish due to the time consuming nature of these experiments. This work takes advantage of the advancement in computing technology to solve the bubble growth & heat transfer problem mathematically using numerical techniques. In particular, the physical models and solution techniques do not incorporate empiricism or adjustable parameters. In this way the nature of bubble expansion is explained and understood without the results being ambiguous. In this work the fundamental nature of bubble expansion is first understood by considering the simplest case of spherically symmetric bubble growth in a uniformly superheated quiescent liquid. Knowledge gained from this geometrically simplified scenario is then leveraged to gain insight into the nature of the more complex scenario where bubbles expand atop a heated surface in microgravity.

Szczegóły książki

402.25

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: