Kod: 12330748
In this collection of over 150 recipes, Tsunami Restaurant chef/owner Ben Smith displays his love for "clean, uncluttered presentations" and "crisp, identifiable flavors." Influenced by his culinary experiences from San Francisco ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
In this collection of over 150 recipes, Tsunami Restaurant chef/owner Ben Smith displays his love for "clean, uncluttered presentations" and "crisp, identifiable flavors." Influenced by his culinary experiences from San Francisco to the South Pacific, Chef Smith includes a myriad of largely seafood-based Pacific Rim dishes and new twists on Latin American foods, as well as a nod to his Tennessee roots with some innovative Southern-inspired recipes.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )