Kod: 08549582
The Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes: With Many Useful Miscellaneous Receipts (1847)
This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have ... więcej
Zobacz książki o podobnej tematyce
Bon podarunkowy: Radość gwarantowana
- Podaruj bon o dowolnej wartości, a my się zajmiemy resztą.
- Bon podarunkowy dotyczy całej naszej oferty.
- Możesz wydrukować elektroniczny bon z e-maila a następnie przekazać go obdarowanemu.
- Ważność bonu wynosi 12 miesięcy od daty wystawienia.
Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej
Więcej informacji o The Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes: With Many Useful Miscellaneous Receipts (1847)
Za ten zakup dostaniesz 112 punkty
Opis
This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part
Szczegóły książki
- Pełny tytuł: The Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes: With Many Useful Miscellaneous Receipts (1847)
- Autor: James Robinson
- Język: Angielski
- Oprawa: Twarda
- Liczba stron: 168
- EAN: 9781437376012
- ISBN: 9781437376012
- ID: 08549582
- Wydawca: Kessinger Publishing
- Waga: 93 g
- Wymiary: 900 × 600 × 50 mm
- Data wydania: 01. December 2008
250 000
zadowolonych klientów
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.