Traditionally Fermented Foods / Libristo.pl
Traditionally Fermented Foods

Kod: 14132125

Traditionally Fermented Foods

Autor Shannon Stonger

In Traditionally Fermented Foods, Shannon shows readers how to preserve food using traditional fermentation techniques, often without refrigeration. An alternative to canning and freezing, traditionally fermented foods do not requ ... więcej

101.36

Zwykle: 106.66 zł

Oszczędzasz 5.30 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Traditionally Fermented Foods

Za ten zakup dostaniesz 59 punkty

Opis

In Traditionally Fermented Foods, Shannon shows readers how to preserve food using traditional fermentation techniques, often without refrigeration. An alternative to canning and freezing, traditionally fermented foods do not require modern technology to preserve.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

101.36

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: