Kod: 09116351
A guide to home butchering, with recommendations on which tools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink wrappers) for the task at hand. It includes coverage that ranges from field dressing, skinning, and bonin ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
A guide to home butchering, with recommendations on which tools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink wrappers) for the task at hand. It includes coverage that ranges from field dressing, skinning, and boning out an entire deer to efficiently butchering rabbits, deer, big game, hogs, birds, cattle, and more.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )