Kod: 12921080
Wieprzowina, wolowina, baranina, dziczyzna czy tez drob - wlasciwe przygotowanie nie tylko konserwuje mieso, ale i poprawia jego smak. W swojej ksiazce doswiadczony masarz prezentuje, jak prawidlowo solic, peklowac, suszyc, wed ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Wieprzowina, wolowina, baranina, dziczyzna czy tez drob - wlasciwe przygotowanie nie tylko konserwuje mieso, ale i poprawia jego smak. W swojej ksiazce doswiadczony masarz prezentuje, jak prawidlowo solic, peklowac, suszyc, wedzic i gotowac mieso, jak przygotowac wysokiej jakosci wedzonki: szynki, boczek, zeberka, schab, golonke, lopatke i wiele innych smakolykow. Zawarte w ksiazce porady i ponad 100 zdjec ilustrujacych procesy peklowania i wedzenia pozwola nam uniknac bledow i sprawia, ze przygotowanie wyrobow bedzie bardzo proste.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )