Kod: 11581557
A 160-page hardcover book containing more than 200 Cajun and Creole recipes, plus old photos and interesting stories about the author's growing up in the Cajun country of south Louisiana. Recipes include Pain Perdu, Couche Couche, ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
A 160-page hardcover book containing more than 200 Cajun and Creole recipes, plus old photos and interesting stories about the author's growing up in the Cajun country of south Louisiana. Recipes include Pain Perdu, Couche Couche, Chicken Fricass??e, Stuffed Mirliton, Shrimp Stew, Grillades, Red Beans & Rice, Shrimp Creole, Bouillabaisse, Pralines.
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: