Kod: 04307345
A gourmet celebration of the pig and all its parts, this is filled with historical and culinary lore, as well as over 100 fantastic recipes. With clear explanations of how to cook the different cuts of pork from every part of the ... więcej
112.36 zł
Zwykle: 146.53 zł
Oszczędzasz 34.18 zł
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 65 punkty
A gourmet celebration of the pig and all its parts, this is filled with historical and culinary lore, as well as over 100 fantastic recipes. With clear explanations of how to cook the different cuts of pork from every part of the pig, this is a must for any bacon sandwich supporter or sausage addict. With more than 80 illustrations.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
112.36 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )