Kod: 01371186
Explores the origins, history, traditions and uses of the wok, and its popularity throughout the world as a versatile cooking implement. Drawing on the cuisines of China, India and South-east Asia, this title includes recipes such ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Explores the origins, history, traditions and uses of the wok, and its popularity throughout the world as a versatile cooking implement. Drawing on the cuisines of China, India and South-east Asia, this title includes recipes such as Chinese Braised Pork Belly with Greens, Coconut Spiced Lamb on Poppadums, and Thai Crispy Noodles with Beef.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Maths for engineers
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )