Kod: 12902875
Po Ciastach, ciastkach i takich tam czas na specjaly Z dzialki, z lasu i takich tam. Nowa ksiazka Agaty Krolak to niebanalny zbior przepisow na przetwory. Troche zwariowany, a troche sentymentalny kulinarno-edytorski smakolyk. ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Po Ciastach, ciastkach i takich tam czas na specjaly Z dzialki, z lasu i takich tam. Nowa ksiazka Agaty Krolak to niebanalny zbior przepisow na przetwory. Troche zwariowany, a troche sentymentalny kulinarno-edytorski smakolyk. Znajdziecie tu powidla, dzemy, konfitury, musy, pasty, marynaty, soki, nalewki i inne przysmaki pachnace latem - a takze recznie pisany tekst, smaczki potocznej polszczyzny kuchennej, ujmujaco nonszalanckie ilustracje. Bez sztucznych barwnikow, bez konserwantow, bez zadecia. Wylacznie z ekologicznych skladnikow i wedlug sprawdzonych receptur. Reczna robota z okrasa wspomnien i starych fotografii. Naturalnie i pysznie. Smacznego! Sloiki, karafki, butelki to prawdziwe wehikuly czasu. Zima laduja na stole pelne skarbow lata. I przywoluja najcieplejsze chwile: te niedawno minione i te sprzed lat, kiedy mamy naszych mam smazyly powidla i marynowaly. Ta ksiazka powstala wlasnie dlatego. I dlatego, ze stare zdjecia, wakacje u babci i powidla sliwkowe sa najlepsze na swiecie. (od autorki)
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Surówki. Sałatki. Warzywa. Owoce
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )