Kod: 15225725
Letnie slonce wypelnia owoce i warzywa smakiem, kolorem i aromatem. Jesienia chcielibysmy zatrzymac to wspomnienie w sloikach w postaci przetworow, nalewek, sokow, by moc rozkoszowac sie smakiem lata przez caly rok. Koneserom k ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Letnie slonce wypelnia owoce i warzywa smakiem, kolorem i aromatem. Jesienia chcielibysmy zatrzymac to wspomnienie w sloikach w postaci przetworow, nalewek, sokow, by moc rozkoszowac sie smakiem lata przez caly rok. Koneserom kuchni, smakoszom, gospodyniom i wszystkim, dla ktorych jedzenie to przyjemnosc, podpowiemy: Kiedy przypada sezon na robienie salatki warzywnej w occie? Jaka papryka najlepiej nadaje sie do przetworow? Co to jest chutney i jak go przygotowac? Co mozna zrobic z kwiatow czarnego bzu? Pomidory w sosie, przecier pomidorowy czy pomidory konserwowane w calosci i bez skorki? Grzyby w oliwie czy suszone? Jaki jest najlepszy przepis na marmolade poziomkowa? Jakie czeresnie konserwuje sie w alkoholu? Jak przygotowac suszone pomidory? Kiedy zbierac jezyny, zanim beda pelne nasion? A fasolke szparagowa, cukinie? A morele, pigwy czy cytryny?
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )