Zdrowy ferment / Libristo.pl
Zdrowy ferment

Kod: 12891572

Zdrowy ferment

Autor Donna Schwenk

Witaj w probiotycznym swiecie! Odkrycie fermentowanej zywnosci calkowicie odmienilo zycie Donny Schwenk. Po trudnej ciazy i zmaganiu sie z licznymi dolegliwosciami postanowila znalezc zrodlo swoich problemow. Ktoregos dnia natk ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Zdrowy ferment

Opis

Witaj w probiotycznym swiecie! Odkrycie fermentowanej zywnosci calkowicie odmienilo zycie Donny Schwenk. Po trudnej ciazy i zmaganiu sie z licznymi dolegliwosciami postanowila znalezc zrodlo swoich problemow. Ktoregos dnia natknela sie na informacje dotyczace znanej od wiekow sztuki domowej fermentacji zywnosci, metody, ktora wzbogaca ja o pozyteczne, wspomagajace trawienie bakterie, a takze witaminy mineraly pozytywnie wplywajace na ogolny stan zdrowia. Po wlaczeniu fermentowanej zywnosci do swego codziennego menu Donna zaczela doswiadczac witalnosci, o jakiej nawet nie snila, i juz wkrotce fermentacja stala sie jej zyciowa pasja. Rozpoczela tez nowe zycie jako nauczycielka, pisarka i blogerka na stronie www.culturedfoodlife.com, starajac sie upowszechniac swoja wiedze na ten temat. Dzis Donna wspolpracuje z tysiacami ludzi na calym swiecie, pomagajac im w rozwiazaniu ich wlasnych zdrowotnych problemow z nadcisnieniem, cukrzyca, alergia, tradzikiem, astma czy zespolem jelita drazliwego. W Zdrowym fermencie Donna pokazuje, jak w prosty sposob przygotowac pyszne i zdrowe fermentowane potrawy. Po wstepie, w ktorym zapozna cie z naukowymi podstawami dobrodziejstw fermentacji oraz niezwykla historia ozdrowienia swojego i swojej rodziny, przeprowadzi cie krok po kroku przez podstawowe metody przygotowywania kefiru, kombuczy, kiszonek czy maki ze skielkowanych ziaren i przedstawi ponad 135 opartych na nich przepisow.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Diety


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: