Wydawnictwo Campden & Chorleywood Food Research Association

Oferujemy 11 tytułów wydanych przez Campden & Chorleywood Food Research Association. Od tytułów najstarszych z roku 1998 po obecnie popularne jak na przykład Guidelines for the Hygienic Design, Construction and Layout of Food Processing Factories, Hand Hygiene: Guidelines for Best Practice czy Traceability in the Food and Feed Chain: General Principles and Basic System Requirements.

Wszystkie tytuły wydane przez Campden & Chorleywood Food Research Association

Wyświetlono 1 – 11 z 11 pozycji

Następna

Strona 1. z 1

Poprzednia

Sortuj według i pokaż tylko dostępne

Następna

Strona 1. z 1

Poprzednia

Pozycji na stronie

Szukasz innego wydawnictwa?

Na skróty


Zainspiruj się

Zniżki dla uczniów, studentów i nauczycieli oraz posiadaczy kart ISIC/ITIC/IYTC.

250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Copyright ©2008-16 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżoneMapa strony


Konto: Logowanie

Język:

Wyjątkowa księgarnia oferująca miliony książek w świetnych cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 199 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: