200 Easy Homemade Cheese Recipes / Libristo.pl
200 Easy Homemade Cheese Recipes

Kod: 01369412

200 Easy Homemade Cheese Recipes

Autor Debra Amrein-Boyes

Discover the satisfying art of cheese making in this updated edition. This bestselling book has been designed to help you create wonderful cheeses that approximate the flavours and textures of many cheeses from around the world - ... więcej

96.91

Zwykle: 102.06 zł

Oszczędzasz 5.14 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 4 - 6 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o 200 Easy Homemade Cheese Recipes

Za ten zakup dostaniesz 58 punkty

Opis

Discover the satisfying art of cheese making in this updated edition. This bestselling book has been designed to help you create wonderful cheeses that approximate the flavours and textures of many cheeses from around the world - at home in the comfort of your own kitchen. Discover and indulge in the taste of fresh handmade cheeses and experience the joy of creating outstanding food from a simple ingredient: fresh milk. These excellent recipes feature easy-to-follow step-by-step instructions that take the stress and guesswork out of creating artisanal-quality cheeses at home. You will find recipes for everything from fresh unripened cheeses to aged ones with complex rinds. An enticing new cover, an all-new 32 page troubleshooting section, new step-by-step photos as well as the new inclusion of preparation times with each recipe will be welcomed by both novice and experienced cheese makers. Here's a sampling of some of the cheeses you can make: Fresh Cheeses: traditional Ricotta and fresh goat cheeses. Stretched-Curd Cheeses: Bocconcini, Provolone and Mozzarella. Mold-Ripened Cheeses: Brie, Camembert with Calvados. Blue-Veined Cheeses: Gorgonzola, Roquefort, Stilton. Washed-Rind Cheeses: Muenster, Brick, Limburger. Washed-Curd and Semisoft Cheeses: Colby, Edam, Fontina. Semifirm and Hard Cheeses: Emmental, Jarlsberg, Cheddar. Ethnic & Regional Cheeses: Feta, Paneer, Domiati. Yogurt & Kefir: Bulgarian-Style Yogurt, Kefir Cheese. Butter, Buttermilk and Creme Fraiche: Orange Honey Butter, Clotted Cream. Rounding out this fantastic book are comprehensive descriptions of basic cheese-making steps and techniques along with information on and illustrations of all the necessary techniques, equipment and tools. It also chronicles the fascinating history of cheese along with serving and presentation instructions.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient

Zniżka dla
uczniów, studentów
i nauczycieli

96.91

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Copyright ©2008-18 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieMapa strony


Konto: Logowanie

Język:

Wyjątkowa księgarnia oferująca miliony książek w świetnych cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 199 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: