200 TAPAS DE ESPA?A NUEVA ED / Libristo.pl
200 TAPAS DE ESPA?A NUEVA ED

Kod: 16767663

200 TAPAS DE ESPA?A NUEVA ED

Autor Alberto Acosta

200 Tapas de España reúne las mejores tapas frías y calientes de lacocina española de toda la vida. Variado, ágil y sencillo, el libronos muestra cómo elaborar desde la tradicional tortilla de patatas,croquetas o un buen gazpacho ... więcej

84.69

Zwykle: 84.73 zł

Oszczędzasz 0.04 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o 200 TAPAS DE ESPA?A NUEVA ED

Za ten zakup dostaniesz 50 punkty

Opis

200 Tapas de España reúne las mejores tapas frías y calientes de lacocina española de toda la vida. Variado, ágil y sencillo, el libronos muestra cómo elaborar desde la tradicional tortilla de patatas,croquetas o un buen gazpacho a platos regionales tan famosos como lapaella valenciana, el pulpo a la gallega, la fritura de pescadoandaluza o unas exquisitas migas extremeñas, para que puedas recreartus favoritas en casa.La selección incluye pintxos, montaditos, tostas, brochetas,banderillas, vasitos, cucharas de degustación y cazuelitas que abarcan todo tipo de alimentos: carnes, pescados, mariscos, verduras, huevos, pasta... sin pasar horas en la cocina y estructuradas por niveles dedificultad y tiempos de preparación.También se añaden otros apéndices monográficos especiales dedicados al origen de la tapa en España y a las bases y acompañamientos de lastapas como las salsas y guarniciones, hierbas y especies o masas paramontarlas. Un libro indispensable en tu cocina si eres aficionado yamante de la gastronomía española en pequeños bocados.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po hiszpańsku Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

84.69

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: