Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2 / Libristo.pl
Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2

Kod: 15729331

Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2

Autor Alan Archibald, David Buchanan, Julian Wiseman

Pig production faces many hurdles in meeting increasing global demand sustainably. This volume discusses advances in breeding to improve both productivity and quality. It also reviews key developments in improving animal nutrition ... więcej

1032.88


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2

Za ten zakup dostaniesz 599 punkty

Opis

Pig production faces many hurdles in meeting increasing global demand sustainably. This volume discusses advances in breeding to improve both productivity and quality. It also reviews key developments in improving animal nutrition.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Economics Agricultural economics

1032.88

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: