The Art of Fermentation / Libristo.pl
The Art of Fermentation

Kod: 02002704

The Art of Fermentation

Autor Sandor Ellix Katz

'The Art of Fermentation' is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever published. Sandor Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader t ... więcej

139.44

Zwykle: 180.67 zł

Oszczędzasz 41.23 zł


Dostępna w małych ilościach
Wysyłamy do 24 godzin

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o The Art of Fermentation

Za ten zakup dostaniesz 82 punkty

Opis

'The Art of Fermentation' is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever published.

Sandor Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.

While Katz expertly contextualizes fermentation in terms of biological and cultural evolution, health and nutrition, and eveneconomics, this is primarily a compendium of practical information--how the processes work; parameters for safety; techniques for effective preservation; troubleshooting; and more.

With full-color illustrations and extended resources, this book provides essential wisdom for cooks, homesteaders, farmers, gleaners, foragers, and food lovers of any kind who want to develop a deeper understanding and appreciation for arguably the oldest form of food preservation, and part of the roots of culture itself.

Readers will find detailed information on fermenting vegetables; sugars into alcohol (meads, wines, and ciders); sour tonic beverages; milk; grains and starchy tubers; beers (and other grain-based alcoholic beverages); beans; seeds; nuts; fish; meat; and eggs, as well as growing mold cultures, using fermentation in agriculture, art, and energy production, and considerations for commercial enterprises. Sandor Katz has introduced what will undoubtedly remain a classic in food literature, and is the first--and only--of its kind

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing

139.44

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: