Au Couer Du Reich / Libristo.pl
Au Couer Du Reich

Kod: 02062107

Au Couer Du Reich

Autor Francois de Lannoy

The Western Allies arrived at the Rhine and forced their way over the famous bridge at Remagen from where they pushed forward until eventually meeting up with Soviet forces at the river Elbe. The final battles were brutal, particu ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Au Couer Du Reich

Opis

The Western Allies arrived at the Rhine and forced their way over the famous bridge at Remagen from where they pushed forward until eventually meeting up with Soviet forces at the river Elbe. The final battles were brutal, particularly those in the Rhur pocket. This highly illustrated book includes over 100 images from the US National archives - many in color. As well as the images, the book includes first hand accounts and documents from the veterans from both sides of this apocalyptic conflict for control of Germany. Francois de Lannoy is a distinguished academic historian who, as well as contributing numerous articles for Heimdal's "1939-1945 Magazine" has also written numerous books, of which the most recent are Dunkirk 1940, Afrikakorps and El Alamein.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Humanities History Military history


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: