Beta-karoten / Libristo.pl
Beta-karoten

Kod: 09032866

Beta-karoten

Autor Bia Ek-Bylka Gra Yna Ewa

Beta-karoten to intryguj ca moleku a, istotna w wiecie fauny i flory. Badania karotenoidów s fascynuj ce, co najtrafniej oddaj s owa laureata nagrody Nobla Paula Karrer a The carotenoids are the most interesting class of compounds ... więcej

186.62


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Beta-karoten

Za ten zakup dostaniesz 109 punkty

Opis

Beta-karoten to intryguj ca moleku a, istotna w wiecie fauny i flory. Badania karotenoidów s fascynuj ce, co najtrafniej oddaj s owa laureata nagrody Nobla Paula Karrer a The carotenoids are the most interesting class of compounds with which I have worked, and they have given me a great deal of pleasure . Wyniki bada beta-karotenu s bardzo istotne w takich dziedzinach nauki, jak: fotosynteza, fotonika, farmacja, medycyna i kosmetologia. Elektronowa konfiguracja karotenoidów determinuje ich funkcje: strukturaln , fotoos aniania i przekazywanie energii. Nowe, optycznie zabronione stany elektronowe beta-karotenu, odkryto z istotnym udzia em autorki tej ksi ki, z zastosowaniem rozdzielnej w czasie aparatury femtosekundowej i cieczy jonowej. Badania karotenoidów s bardzo pracoch onne z uwagi na ich termo- i fotoizomeryzacje, oraz wymagaj wielu technik badawczych, co wymaga cierpliwo ci i czasu. Dzi kuj c za ten czas i inspiracj , ksi k t dedykuj kochanemu m owi i synowi Tomaszowi.

Szczegóły książki

186.62

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: