Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea / Libristo.pl
Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea

Kod: 09504510

Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea

Autor Jennifer Schell

A celebration of British Columbia's coastal cuisine with recipes and fork-lore from the region s farmers, artisans, fishers, foragers, and chefs. "The Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea" is a tribute to the r ... więcej

112.94

Zwykle: 121.38 zł

Oszczędzasz 8.44 zł


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea

Za ten zakup dostaniesz 66 punkty

Opis

A celebration of British Columbia's coastal cuisine with recipes and fork-lore from the region s farmers, artisans, fishers, foragers, and chefs. "The Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea" is a tribute to the remarkable innovators and culinary leaders who make up west coast food culture. Discover some of the most diverse and delicious food on the planetfrom the fabulous food-truck fare of Tofino to the elegant dishes of downtown Vancouver s five-star restaurants, along the Sea to Sky highway to the famous apres-ski pub grub of Whistler and the hearty, homegrown smorgasbord of the lush farming valley of Pemberton. In addition to delicious recipes, such as Beignet with Baked Bowen Apples, Sea Urchin Bruschetta with Avocado, Pepperoncino and Spot Prawns, and Huckleberry Creme Brulee, this collection features the stories of more than 150 of the area s experts. Discover why Vikram Vij is the maharaja of the west coast, how Lisa Ahier put a gourmet spin on traditional Texas taste, what inspired David Hawksworth to create his own foundation for young chefs, and where Donna Plough grows her sought-after BC artichokes. The follow-up to the international award-winning "The Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker: An Okanagan Cookbook," this collection is a commemoration of the intricate community, network, and culture that defines British Columbia s coastline and the abundance it has to offer."

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

112.94

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: