Kod: 12873942
W optymalizacji produkcji zwierzecej, oprocz wykorzystania zdobyczy wspolczesnej genetyki, technologii produkcji, w tym i zywienia, stosuje sie powszechnie roznego rodzaju zwiazki organiczne i nieorganiczne, mikroorganizmy i ich m ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
W optymalizacji produkcji zwierzecej, oprocz wykorzystania zdobyczy wspolczesnej genetyki, technologii produkcji, w tym i zywienia, stosuje sie powszechnie roznego rodzaju zwiazki organiczne i nieorganiczne, mikroorganizmy i ich metabolity, pozyskiwane badz to na drodze syntezy chemicznej, badz wskutek wykorzystania czesto dosc skomplikowanych procesow biotechnologicznych. Do tej grupy skladnikow nalezy wiec zaliczyc zwiazki i preparaty, ktorych zastosowanie w chowie i hodowli zwierzat zwieksza produkcyjnosc, zdrowotnosc, umozliwia przedluzenie albo poprawe uzytecznosci pokarmowej pasz, szczegolnie pod wzgledem wygladu, zapachu, smaku, konsystencji i trwalosci, stosowanych metod technologicznych, a takze przeznaczenia zywieniowo-fizjologicznego lub dietetycznego. W tej publikacji przedstawiono bogactwo zwiazkow chemicznych i preparatow biotechnologicznych, ktore rozwaznie i umiejetnie stosowane, moga byc bardzo przydatne w efektywnej produkcji zwierzecej, zapewniajacej pozyskanie bezpiecznej zywnosci. Poruszono takze zagadnienia dotyczace konserwacji pasz, modyfikacji genetycznej roslin i pasz oraz wykorzystania nanotechnologii w produkcji zwierzecej.
Kategoria Książki po polsku Technika. Informatyka. Przemysł. Rzemiosło. Rolnictwo Rolnictwo. Gospodarstwo rolne. Leśnictwo Hodowla zwierząt
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )