Kod: 04257745
Chocolate is one of the most luxurious, indulgent foods in existence. This book explains how the Aztecs introduced the cocoa bean to the European explores of the sixteenth century, and why we crave chocolate, what it consists of, ... więcej
90 zł
Zwykle: 90.05 zł
Oszczędzasz 0.05 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 53 punkty
Chocolate is one of the most luxurious, indulgent foods in existence. This book explains how the Aztecs introduced the cocoa bean to the European explores of the sixteenth century, and why we crave chocolate, what it consists of, and its therapeutic qualities.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
90 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )