Kod: 04624957
With the guidance of India's leading cookery writer, British cooks can recreate the exotic and enticing flavours of an Indian restaurant meal. This classic book offers the great traditions of Indian cooking, with all the tradition ... więcej
42.56 zł
Zwykle: 55.60 zł
Oszczędzasz 13.05 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 25 punkty
With the guidance of India's leading cookery writer, British cooks can recreate the exotic and enticing flavours of an Indian restaurant meal. This classic book offers the great traditions of Indian cooking, with all the traditional dishes - vindaloo, korma, dopiaza and dhansak - plus a range of lesser-known but equally delicious regional meals. With every kind of recipe - from starters and main courses to snacks, pickles and desserts - this is a must for every cook who wants to enjoy the delights of international cuisine.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
42.56 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )