Kod: 02395203
Part of the new "Do" series of practical guides, this comes from the author of the bestselling book "Bread Matters". Whitley, a baker for more than 30 years, shares his simple method for making sourdough. Includes colour photos an ... więcej
47.22 zł
Zwykle: 61.65 zł
Oszczędzasz 14.43 zł
Za ten zakup dostaniesz 28 punkty
Part of the new "Do" series of practical guides, this comes from the author of the bestselling book "Bread Matters". Whitley, a baker for more than 30 years, shares his simple method for making sourdough. Includes colour photos and recipes.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses
47.22 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )