Kod: 15225620
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynnosc po czynnosci, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje sie uboju swin, bydla, owiec i koz, a nastepnie rozbiera ich mieso Z ksiazki dowiesz sie co mozna pr ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynnosc po czynnosci, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje sie uboju swin, bydla, owiec i koz, a nastepnie rozbiera ich mieso Z ksiazki dowiesz sie co mozna przyrzadzic z poszczegolnych kawalkow miesa i w jaki sposob nalezy je prawidlowo konserwowac. Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby miesne i wedliniarskie domowej roboty.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )