Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
DPD 25.99 Poczta Polska 18.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 InPost 13.99

Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality Mohammed Siddiqui
Kod Libristo: 02931385
Wydawnictwo Elsevier Science Publishing Co Inc, kwiecień 2016
Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality presents the scope of emerging eco-friendly... Cały opis
? points 412 b
712.50
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 14-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Eichmann Tapes Adolf Eichmann / Miękka
common.buy 131.28
Oral Cancer in 21st Century Shakoor Asma / Miękka
common.buy 208.23
Programming ArcGIS 10.1 with Python Cookbook Eric Pimpler / Miękka
common.buy 241.48
Nature's Confession J. L. Morin / Miękka
common.buy 66.90
Elementary Grammar Of The Sanscrit Language Monier Wiliams / Miękka
common.buy 155.11
Paul Cezanne Jon Kear / Miękka
common.buy 109.18
Robots and Art Damith Herath / Twarda
common.buy 1 033.99
Cholera Dhiman Barua / Miękka
common.buy 1 136.48
Der rote Himmel Iny Lorentz / Miękka
common.buy 52.20

Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality presents the scope of emerging eco-friendly technologies to maintain the postharvest quality of fresh produce in terms of safety and nutrition. The book covers an analysis of the alternative and traditional methodologies pointing out the significant advantage and limitations of each technique. It provides a standard reference work for the fresh produce industry in postharvest management to extend shelf life by ensuring safety first and then nutritional or sensory quality retention. Fruits and vegetables are a huge portion of the food supply chain and are depended on globally for good health and nutrition. The supply of good food, however, greatly depends on good postharvest handling practices. Although substantial research has been carried out to preserve the quality of fresh horticultural produce, further research—especially on safety—is still required. This book provides foundational insights into current practices yielding best results for produce handling. Includes appropriate approaches, technologies, and control parameters necessary to achieve shelf-life extension without compromising produce qualityPresents successful food safety methods between the time produce is harvested to consumptionIncludes the latest information on preservation technologies using novel chemical methods, active packaging, and monitoring the effect of environmental stresses on quality and shelf life of agricultural produce

Informacje o książce

Pełna nazwa Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 324
EAN 9780128043134
ISBN 012804313X
Kod Libristo 02931385
Waga 690
Wymiary 235 x 193 x 21
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo