Food Industries Manual 20th Ed. / Libristo.pl
Food Industries Manual 20th Ed.

Kod: 04731269

Food Industries Manual 20th Ed.

Autor Anthony Woollen

Contents - List of Figures - List of Tables - I. Baking: - J. F. Herringshaw (A.R.C.S., Ph.D., F.R.I.C.) - II. Canning and Freezing: - D. A. Herbert (F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.I.Biol.) and J. D. Felmingham (B.Sc., F.R.S.H., F.I.F. ... więcej

1215.58


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Food Industries Manual 20th Ed.

Za ten zakup dostaniesz 710 punkty

Opis

Contents - List of Figures - List of Tables - I. Baking: - J. F. Herringshaw (A.R.C.S., Ph.D., F.R.I.C.) - II. Canning and Freezing: - D. A. Herbert (F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.I.Biol.) and J. D. Felmingham (B.Sc., F.R.S.H., F.I.F.S.T., M.Inst.Pkg.) - III. Confectionery: - R. Lees (M.R.S.H., A.I.F.S.T.) - IV. The Dairy Industry: - J. G. Davis (D.Sc., Ph.D., F.R.I.C., F.I.F.S.T., F.R.S.H.) - V. - Dehydration: - C. G. Tucker (B.Sc., F.I.C.I., F.I.F.S.T.) - VI. Fats and Fatty Foods: - P. Brown (M. Inst. Inf. Sci.) and I. D. Morton (Ph.D.) - VII. - Fish Processing: - C. L. Cutting (Ph.D., B.Sc.) - VIII. - Fruit Juices and Fruit Juice Beverages: - J. Shacklady (B.Sc., A.R.I.C., F.I.F.S.T.) - IX. - Meat and Meat Products: - Fergus Hill (Ph.D.) - X. - Flour and Flour Milling: - J. F. Herringshaw (A.R.C.S., Ph.D., F.R.I.C.) - XI. - Nutrition: - A. E. Bender (Ph.D., B.Sc., F.R.I.C.) - XII. - Packaging: - F. A. Paine (B.Sc., F.R.I.C., M.Inst.Pkg., A.M.I.O.P.) - XIII. - Preserves: - J. R. Blanchfield (B.Sc., A.R.C.S., F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.R.I.P.H.H.) - XIV. - Pickles and Sauces: - J. R. Blanchfield (B.Sc., A.R.C.S., F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.R.I.P.H.H.) - XV. - Storage, Refrigeration and Handling: Frank H. Slade (C.Eng., M.I.Mech.E.) - Index -

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1215.58

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: