Kod: 01429695
Much more than sausage and sauerkraut. German Cooking combines traditional rexipes with lighter dishes that raflect the contemporary German lifestyle. From soups and salads to entrees and desserts, this book is packed with more th ... więcej
83.11 zł
Zwykle: 110.94 zł
Oszczędzasz 27.83 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 49 punkty
Much more than sausage and sauerkraut. German Cooking combines traditional rexipes with lighter dishes that raflect the contemporary German lifestyle. From soups and salads to entrees and desserts, this book is packed with more than 200 easy-to-follow recipes - accompanied by intriguing details about the historical and cultural origins of the dishes. You'll find classic favorites such as Wiener Schnitzel and Black Forest Cherry Cake, as well as modern innovations like Quick Marinated Beef and Chilled Peach & Pear Soup, in this collection of authentic German recipes adapted for the American kitchen.
83.11 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: