Kod: 04332634
Covers the art of making desserts, pastries, candy and breads. This work contains 250 mouth-watering recipes that range from traditional treats such as peach melba, candied apples, and oeufs a la neige to audacious concoctions suc ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Covers the art of making desserts, pastries, candy and breads. This work contains 250 mouth-watering recipes that range from traditional treats such as peach melba, candied apples, and oeufs a la neige to audacious concoctions such as tropical fruit-stuffed ravioli and coconut-encrusted lollipops.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )