How Baking Works

Kod: 04082406

How Baking Works

Autor Paula I Figoni

Subtitled, }Exploring The Fundamentals Of Baking Science{. 3rd edition.

176.90

Zwykle: 221.21 zł

Oszczędzasz 44.31 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 9 - 16 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o How Baking Works

Za ten zakup dostaniesz 99 punkty

Opis

Subtitled, }Exploring The Fundamentals Of Baking Science{. 3rd edition.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

Zniżka dla
uczniów, studentów
i nauczycieli

176.90

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Copyright ©2008-21 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieMapa strony


Konto: Logowanie
Jak zawsze, jesteśmy tutaj. Obsługa klienta oraz dostawa paczek bez ograniczeń.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: