Italian Kitchen / Libristo.pl
Italian Kitchen

Kod: 04478324

Italian Kitchen

Autor Anna del Conte

Anna Del Conte is the doyenne of Italian cookery, beloved by food writers including Nigella Lawson and Delia Smith. Her writing about Italian cooking is thoughtful and caring, filled with reminiscences of the food from her childho ... więcej

111.79

Zwykle: 145.71 zł

Oszczędzasz 33.91 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Italian Kitchen

Za ten zakup dostaniesz 66 punkty

Opis

Anna Del Conte is the doyenne of Italian cookery, beloved by food writers including Nigella Lawson and Delia Smith. Her writing about Italian cooking is thoughtful and caring, filled with reminiscences of the food from her childhood and stories of how Italian cooking came to be. Italian Kitchen brings together simple and easy recipes from four of Anna's classic books into a bible of classic Italian cooking. Mouth-watering recipes for gleaming antipasti, earthy risottos, gutsy pasta sauces and sumptuous dolci are lovingly described and accompanied for the very first time by stunning photography. Including essential recipes as well as lesser known dishes there are simple starters such as Classic Bruschetta; timeless pasta sauces like Pesto and Bolognese; classic risottos including Milanese and Pomodoro; and divine puddings like Mascarpone Pudding and Chocolate and Pear Cake. As the first cookery writer in Britain to specialise in Italian food, Anna's influence on modern gastronomy is far-reaching. Here she draws upon 40 years of experience to bring us over one hundred of her favourite recipes. Effortlessly stylish yet unfussy, they are the essence of any self-respecting Italian kitchen and provide the fundamentals of Italian cooking for a new generation of home cooks.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

111.79

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: