Kod: 12902877
Pierwsza ksiazka kucharska tworczyni Jadlonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetarianskiej. Czy lodyga brokulu nadaje sie do jedzenia? Do czego wykorzystac natke marchewki? Jak zrobic bezmiesny pasztet na sw ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Pierwsza ksiazka kucharska tworczyni Jadlonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetarianskiej. Czy lodyga brokulu nadaje sie do jedzenia? Do czego wykorzystac natke marchewki? Jak zrobic bezmiesny pasztet na swiateczny stol? Na te i wiele innych pytan znajdziecie odpowiedz w dlugo wyczekiwanej ksiazce Marty Dymek - znanej z programu "Dzien dobry TVN" autorki "Jadlonomii", najpopularniejszego bloga w polskim internecie poswieconego kuchni roslinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. W "Kuchni roslinnej" znajdziecie ponad 100 przepisow na weganskie sniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i lisci. Tu burak zmienia sie w ciasto czekoladowe, pietruszka wystepuje w parze z gruszka, a z garsci kapusty powstaja chrupiace czipsy. Pozycja obowiazkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, ktorzy do tej pory nie wyobrazali sobie bezmiesnego obiadu.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Potrawy wegetariańskie, wegańskie
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )