Kod: 04875580
James Beard was the 'dean of American cookery' (New York Times), and he put practically everything he learned about cooking into this single magnificent - now classic -cookbook. JAMES BEARD'S AMERICAN COOKERY includes more than fi ... więcej
163.33 zł
Zwykle: 183.58 zł
Oszczędzasz 20.25 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 95 punkty
James Beard was the 'dean of American cookery' (New York Times), and he put practically everything he learned about cooking into this single magnificent - now classic -cookbook. JAMES BEARD'S AMERICAN COOKERY includes more than fifteen hundred of his favourite and most successful recipes, as well as advice on dozens of cooking questions, from choosing meats and vegetables to preserving fruit and making real cheeseburgers. A celebration of the roots of cooking in the American style, this repackaged edition features the original text and colour illustrations, and a new foreword by Tom Colicchio.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
163.33 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )