Le Cordon Bleu Dessert Techniques / Libristo.pl
Le Cordon Bleu Dessert Techniques

Kod: 11011592

Le Cordon Bleu Dessert Techniques

Autor Laurent Duchene, Bridget Jones, Cordon Bleu

Le Cordon Bleu's master chefs from around the world present hundreds of dessert techniques, illustrated with more than 1,000 full-color photos.


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Le Cordon Bleu Dessert Techniques

Opis

Le Cordon Bleu's master chefs from around the world present hundreds of dessert techniques, illustrated with more than 1,000 full-color photos.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: