Macarons

Kod: 04395076

Macarons

Autor Pierre Herme

Pierre Herme is universally acknowledged as the king of French pastry with shops in Tokyo, Paris and London. He is the best, and has even been described as a couturier of pastry. This is a man at the top of his art and there is no ... więcej

126.25

Zwykle: 132.83 zł

Oszczędzasz 6.58 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 3 - 6 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Macarons

Za ten zakup dostaniesz 77 punkty

Opis

Pierre Herme is universally acknowledged as the king of French pastry with shops in Tokyo, Paris and London. He is the best, and has even been described as a couturier of pastry. This is a man at the top of his art and there is no question his macarons are in a league of its own. Macarons are the aristocrats of pastry; these brightly coloured, mini meringues, daintily sandwiched together with gooey fillings, have become a holy grail for cookery fanatics and there are even food blogs dedicated to them. Now for the first time, all the macaron recipes from this most celebrated French patissier are published in English. The French language edition has been one of the most sought after cookbooks of recent years. And just like Pierre Herme's famous macarons, it would be difficult for any macaron book to surpass this one. There are 200 pages of recipes and beautiful food photography, and because making macarons is mostly about technique, rather than just a standard recipe, readers will appreciate the 32-step-by-step photo-illustrated instructions for making shells and fillings. All the classics are here like dark chocolate, praline, coffee, and pistachio, but others feature the more unusual macarons that Herme is justly famous for: Isfahan is one, with lychee, rose and raspberry, Arabesque with apricot and pistachio, Satine with passion fruit, orange and cream cheese, Mandarin and pink pepper, black truffles, balsamic vinegar as well as a bright-green macaron filled with fresh mint. Anyone interested in making macarons will find Pierre Herme's the best book in print.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

126.25

Ulubione w innej kategorii


Zainspiruj się

Zniżki dla uczniów, studentów i nauczycieli oraz posiadaczy kart ISIC/ITIC/IYTC.

250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Copyright ©2008-17 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżoneMapa strony


Konto: Logowanie

Język:

Wyjątkowa księgarnia oferująca miliony książek w świetnych cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 199 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: