Kod: 04427470
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charc ... więcej
78.70 zł
Zwykle: 92.56 zł
Oszczędzasz 13.86 zł
Za ten zakup dostaniesz 46 punkty
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
78.70 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )