Momofuku Milk Bar

Kod: 04481197

Momofuku Milk Bar

Autor Christina Tosi

The highly anticipated complement to the "New York Times" bestselling "Momofuku" cookbook, "Momofuku Milk Bar "reveals the recipes for the innovative, addictive cookies, pies, cakes, ice creams, and more from the wildly popular ba ... więcej

125.72

Zwykle: 133.68 zł

Oszczędzasz 7.95 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 4 - 6 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Momofuku Milk Bar

Za ten zakup dostaniesz 76 punkty

Opis

The highly anticipated complement to the "New York Times" bestselling "Momofuku" cookbook, "Momofuku Milk Bar "reveals the recipes for the innovative, addictive cookies, pies, cakes, ice creams, and more from the wildly popular bakery. A runaway success, the "Momofuku" cookbook suffered from just one criticism among reviewers and fans: where were Christina Tosi's fantastic desserts? The compost cookie, a chunky chocolate-chip cookie studded with crunchy salty pretzels and coffee grounds; the crack pie, a sugary-buttery confection as craveable as the name implies; the cereal milk ice cream, made from everyone's favorite part of a nutritious breakfast--the milk at the bottom of a bowl of cereal; the easy layer cakes that forgo fancy frosting in favor of unfinished edges that hint at the yumminess inside."Momofuku Milk Bar" finally shares the recipes for these now-legendary riffs on childhood flavors and down-home classics--all essentially derived from ten mother recipes--along with the compelling narrative of the unlikely beginnings of this quirky bakery's success. It all started one day when Momofuku founder David Chang asked Christina to make a dessert for dinner that night. Just like that, the pastry program at Momofuku began, and Christina's playful desserts helped the restaurants earn praise from the "New York Times "and the "Michelin Guide "and led to the opening of Milk Bar, which now draws fans from around the country and the world. With all the recipes for the bakery's most beloved desserts--along with ones for savory baked goods that take a page from Chang's Asian-flavored cuisine, such as Kimchi Croissants with Blue Cheese--and 100 color photographs, "Momofuku Milk Bar" makes baking irresistible off-beat treats at home both foolproof and fun.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

Zniżka dla
uczniów, studentów
i nauczycieli

125.72

Ulubione w innej kategorii


Zainspiruj się

Zniżki dla uczniów, studentów i nauczycieli oraz posiadaczy kart ISIC/ITIC/IYTC.

250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Copyright ©2008-17 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżoneMapa strony


Konto: Logowanie

Język:

Wyjątkowa księgarnia oferująca miliony książek w świetnych cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 199 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: