Kod: 12929120
Propozycje slodkich deserow z owocami w roli glownej oraz praktyczne porady, pomocne dla kazdego cukiernika amatora. Od bavarese z melona i brzoskwin w winie musujacym po zabajone z karmelizowanymi jablkami i palaczinki z malina ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Propozycje slodkich deserow z owocami w roli glownej oraz praktyczne porady, pomocne dla kazdego cukiernika amatora. Od bavarese z melona i brzoskwin w winie musujacym po zabajone z karmelizowanymi jablkami i palaczinki z malinami i ricotta. Sliwki w syropie z lodami Bezy z kremem kasztanowym Brzoskwiniowa melba Mrozona zupa owocowa Nalesniki z figami i migdalami Wisnie w alkoholu Odbiorcy: - milosnicy wszelkich deserow, zwlaszcza ci lubiacy przygotowywac je samodzielnie - osoby szukajace niezobowiazujacego upominku. Dlaczego warto przeczytac te ksiazke - zawiera niezbedne informacje o wlasciwosciach poszczegolnych owocow i sposobach przygotowywania z nich nie tylko ciast czy nalesnikow, ale rowniez przetworow czy salatek - proponowane przepisy sa proste, a jednoczesnie ich "rezultat" niezwykle efektowny - staranne opracowanie edytorskie sprawia, ze ksiazka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chec oddania sie kulinarnym przyjemnosciom.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Desery. Słodycze. Ciasta
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )