Perfect Scoop / Libristo.pl
Perfect Scoop

Kod: 04361931

Perfect Scoop

Autor David Lebovitz

Ripe, seasonal fruits, fragrant vanilla, toasted nuts and spices...Every luscious flavour imaginable is grist for the chill in The Perfect Scoop, pastry chef David Lebovitz's gorgeous guide to the pleasures of homemade ice creams, ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Perfect Scoop

Opis

Ripe, seasonal fruits, fragrant vanilla, toasted nuts and spices...Every luscious flavour imaginable is grist for the chill in The Perfect Scoop, pastry chef David Lebovitz's gorgeous guide to the pleasures of homemade ice creams, sorbets, granitas and more. Chocolate or strawberry sorbet? Orange popscicle or rum and raisin ice cream? Mojito granita or sweet potato ice cream with maple glazed pecans? This collection of frozen treats ranges from the classic and the comforting to the cutting edge. All come with an emphasis on intense and sophisticated flavours, and are served with a bountiful helping of the author's expert techniques. As well as easy-to-follow recipes for a dazzling range of ice creams, sorbets and granitas, The Perfect Scoop features irresistible toppings and sauces -from classic hot fudge to exotic candied red beans and cajeta (a Mexican form of caramel)- and mouth-watering mix-ins, such as chocolate chip cookie dough, buttercrunch toffee and honey-sesame brittle. The author blurs the line between sweet and savoury, recommending ice creams made of intriguing ingredients like parsley, basil, black pepper or avocado, and offers an array of innovative serving suggestions. With an essential equipment overview, advice on what to look for when purchasing ingredients specifically for use in frozen desserts, and expert technical advice, this oh-so-cool book contains all the info you'll ever need on how to create the perfect scoop.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: