Physiology of Taste / Libristo.pl
Physiology of Taste

Kod: 04253774

Physiology of Taste

Autor Jean Brillat-Savarin

The classic text on food, eating, cooking and more, from 1825. Examines the eroticism of the truffle and the financial influence of the turkey in the 19th century.

70.04

Zwykle: 91.20 zł

Oszczędzasz 21.16 zł


Dodruk
Termin nieznany

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Physiology of Taste

Za ten zakup dostaniesz 41 punkty

Opis

The classic text on food, eating, cooking and more, from 1825. Examines the eroticism of the truffle and the financial influence of the turkey in the 19th century.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Science: general issues Popular science

70.04

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: